• HEDEF HEDEF
 • UNICA UNICA
 • DAFRON PAISJE SPORTIVE
 • STAG PAISJE SPORTIVE

 

 

dëshironi të informoheni për shërbimet tona? kontaktoni me ne duke klikuar këtu
mirësevini në web faqen e kompanisë vlera
Kompania “VLERA” është diler eksluziv i brendeve të njohura botërore për pajisje sportive.
 
“VLERA” gjithashtu bënë furnizimin me pajisje sigurie, si kamera dhe alarma te të gjitha llojeve.
 
Në showroom-in prej 2000m2 në Fushë Kosovë mund të furnizoheni me shumicë me një gamë të gjerë të artikujve dhe me çmime shumë të volitshme.
 • Përfaqësues gjeneral për STAG
 • Përfaqësues gjeneral për UNICA
 • Përfaqësues gjeneral për DAFRON
 • Përfaqësues gjeneral për HEDEF
 • Përfaqësues gjeneral për V-VISION
 • Veshje dhe paisje sportive
 • Paisje Fitnesi
 • Import i punimeve artizanale aziatike
 • Për të lexuar më shumë vazhdoni, duke klikuar këtu.
Video prezentim

www.facebook.com/Vlera-NTP-135362993319291/

Rruga Nëna Terezë nr.278, Fushë Kosovë, Kosovë ¦ Mob.: +377(0) 44 156 124, Fax +381 (0) 38 535 433
© 2011 Të gjitha të drejtat e rezervuara. Bashkohu në Facebook Na vizito ne YouTube Site by: FRAKTON
Site Secure: Mitronic Informations