• HEDEF HEDEF
  • UNICA UNICA
  • DAFRON PAISJE SPORTIVE
  • STAG PAISJE SPORTIVE
Për ne

Kompania Vlera është ndërrmarrje afariste, e cila bën shitjen me shumicë të produkteve të përditshme personale apo për biznes.

Kompania “VLERA” është diler eksluziv i brendeve të njohura botërore për pajisje sportive.
 
“VLERA” gjithashtu bënë furnizimin me pajisje sigurie, si kamera dhe alarma te të gjitha llojeve.
 

Në showroom-in prej 2000m2 në Fushë Kosovë mund të furnizoheni me shumicë me një gamë të gjerë të artikujve dhe me çmime shumë të volitshme.

 

Produktet
Jemi munduar të gjejmë secilën gjë që mungon në raftet e dyqaneve tona, duke e sjellë në duart tuaja, sigurtë, me një çmim shumë bindës për secilin prej klientëve tanë. Kemi provuar të plotesojmë çdo zbrazëtirë në tregun e produkteve që ne tash e sa kohë jemi në gjendje ti ofrojmë blëresve tanë.
Elemente për zyrë
Elemente të përditshme për punë në zyre, libra shënimesh, kuti letrash, lapsa luksoz, dosje dhe follderë. Çanta të përshtatshme për punë biznesi, fletore, libra dhe gjithçka tjetër e nevojshme për zhvillimin normal të punes në zyrë, qoftë si punë menaxhuese, adminsturese apo vetëm mbikçyrëse.
Rruga Nëna Terezë nr.278, Fushë Kosovë, Kosovë ¦ Mob.: +377(0) 44 156 124, Fax +381 (0) 38 535 433
© 2011 Të gjitha të drejtat e rezervuara. Bashkohu në Facebook Na vizito ne YouTube Site by: FRAKTON